Anahi cere scuze fanilor pentru cadourile lasate in camera de hotel
Pagina 1 din 1
Anahi cere scuze fanilor pentru cadourile lasate in camera de hotel
Cantareata mexicana Anahi a cerut scuze fanilor din Venezuela pentru ca a lasat cadourile primite de la ei in camera de hotel, informeaza presa mexicana.
Saptamana trecuta un grup de `fani` a patruns in incaperea in care fusese cazata membra grupului Rbd si a filmat darurile lasate in urma de aceasta la plecarea din hotel. Anahi le-a cerut scuze fanilor in mod public. Ea le-a explicat ca a lasat cadourile, nu pentru ca nu le apreciaza, ci din cauza restrictiilor impuse de liniile aeriene in privinta bagajelor.
`Intr-adevar am lasat in camera o geanta imensa cu daruri primite de la dragii mei fani. Din pacate zborurile comerciale impun limite la bagaje si nici n-am avut timp sa le gasesc un destin mai bun`, a declarat Anahi . `Tin sa le spun fanilor mei din Venezuela ca nu a fost un gest de dispret, iar cadourile lor le-am luat cu mine in inima. Le cer scuze celor care s-au simtit jigniti`
Saptamana trecuta un grup de `fani` a patruns in incaperea in care fusese cazata membra grupului Rbd si a filmat darurile lasate in urma de aceasta la plecarea din hotel. Anahi le-a cerut scuze fanilor in mod public. Ea le-a explicat ca a lasat cadourile, nu pentru ca nu le apreciaza, ci din cauza restrictiilor impuse de liniile aeriene in privinta bagajelor.
`Intr-adevar am lasat in camera o geanta imensa cu daruri primite de la dragii mei fani. Din pacate zborurile comerciale impun limite la bagaje si nici n-am avut timp sa le gasesc un destin mai bun`, a declarat Anahi . `Tin sa le spun fanilor mei din Venezuela ca nu a fost un gest de dispret, iar cadourile lor le-am luat cu mine in inima. Le cer scuze celor care s-au simtit jigniti`
Subiecte similare
» Video: Salutul lui Anahi pentru fan clubul Anahi Rocks Rumania!
» Anahí spune ca nu este cel mai bun moment pentru a se marita
» Video: Secvente de la sedinta foto realizata de Anahi pentru revista Tu
» Foto: Imagine promotionala cu Anahi pentru produsele de ingrijire Asepxia
» Anahi vorbeste in sfarsit despre nunta
» Anahí spune ca nu este cel mai bun moment pentru a se marita
» Video: Secvente de la sedinta foto realizata de Anahi pentru revista Tu
» Foto: Imagine promotionala cu Anahi pentru produsele de ingrijire Asepxia
» Anahi vorbeste in sfarsit despre nunta
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum