Generation Rbd
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anahi cere scuze fanilor pentru cadourile lasate in camera de hotel

In jos

Anahi cere scuze fanilor pentru cadourile lasate in camera de hotel Empty Anahi cere scuze fanilor pentru cadourile lasate in camera de hotel

Mesaj  Admin Mier Apr 22, 2009 1:21 am

Cantareata mexicana Anahi a cerut scuze fanilor din Venezuela pentru ca a lasat cadourile primite de la ei in camera de hotel, informeaza presa mexicana.

Saptamana trecuta un grup de `fani` a patruns in incaperea in care fusese cazata membra grupului Rbd si a filmat darurile lasate in urma de aceasta la plecarea din hotel. Anahi le-a cerut scuze fanilor in mod public. Ea le-a explicat ca a lasat cadourile, nu pentru ca nu le apreciaza, ci din cauza restrictiilor impuse de liniile aeriene in privinta bagajelor.

`Intr-adevar am lasat in camera o geanta imensa cu daruri primite de la dragii mei fani. Din pacate zborurile comerciale impun limite la bagaje si nici n-am avut timp sa le gasesc un destin mai bun`, a declarat Anahi . `Tin sa le spun fanilor mei din Venezuela ca nu a fost un gest de dispret, iar cadourile lor le-am luat cu mine in inima. Le cer scuze celor care s-au simtit jigniti`
Admin
Admin
Admin

Data de înscriere : 21/04/2009

https://rbd-generation-world.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum