Generation Rbd
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anahí spune ca nu este cel mai bun moment pentru a se marita

In jos

Anahí spune ca nu este cel mai bun moment pentru a se marita Empty Anahí spune ca nu este cel mai bun moment pentru a se marita

Mesaj  Admin Mier Apr 22, 2009 1:37 am

Dupa ce un cotidian din Acapulco a publicat stirea ca Anahí s-ar marita la sfarsitul acestui an, actrita si cantareata a negat ca are planuri de maritis, desi are o relatie foarte frumoasa cu logodnicul ei.

Pe Anahí nu au deranjat-o zvonurile ca s-ar marita: „Cand se spun lucruri frumoase despre tine, nu ai de ce sa te superi. Am privit cu mult umor toate astea, eu sunt inca tanara si mai am multe de facut. Acum urmeaza un moment important in cariera mea, se destrama RBD si vreau sa ma reintalnesc pe mine insami, am multe vise de indeplinit”, a precizat actrita si cantareata.

Bineinteles, Anahí viseaza la ziua cand va imbraca rochia alba de mireasa: „Este visul meu, ca al oricarei alte femei, sa ma marit imbracata in alb, sa am copii frumosi, un camin divin, dar toate acestea cred ca mai pot sa astepte cativa ani”.

In legatura cu rochia ei de mireasa, a aparut stirea ca Anahí si-ar fi cumparat deja o rochie de mireasa creata de celebrul designer Vera Wang, pentru presupusa nunta de la sfarsitul anului.

„Relatia mea cu Rodrigo Ruiz de Teresa este excelenta, el ma iubeste cu adevarat si ma face fericita”, a marturisit Anahí pentru a inlatura orice suspiciune in privinta profunzimii povestii ei de iubire.

Telespectatorii Acasa o pot (re)vedea pe Anahí, alaturi de colegii ei din RBD, in fiecare zi, de la ora 08:00, in telenovela "Rebelde".
Admin
Admin
Admin

Data de înscriere : 21/04/2009

https://rbd-generation-world.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum