Anahi vorbeste in sfarsit despre nunta
Pagina 1 din 1
Anahi vorbeste in sfarsit despre nunta
De ceva vreme incoace presa latino americana tot anunta ca Anahi se marita. Sursele diverselor `informatii` pe aceasta tema au fost mereu persoane din anturajul fostei membre RBD, intre care si sora acesteia, si chiar un designer care a declarat ca a primit comanda sa realizeze rochia de mireasa, potrivit ziarelor mexicane.
Pana cu putin timp in urma, Anahi a refuzat sa vorbeasca cu presa pe aceasta tema. Recent, insa, ea a acceptat sa dea o declaratie esmas.com.
`Eu am spus mereu ca nu si nu stiu de ce toata lumea continua sa spuna ca da`.
Referitor la comandarea rochiei, Anahi a declarat: `nu, este o minciuna sfruntata. Am o logodna foarte frumoasa, dar asta nu inseamna ca o sa ma marit. Deocamdata nu ma vad in aceasta postura; cand ma voi casatori va fi o responsabilitate pe care mi-o voi asuma pentru toata viata si inca nu ma simt pregatita`.
Fosta membra RBD a marturisit ca nici macar vestea referitoare la inelul de logodna nu e adevarata: `Nu, nu, cum puteti crede asta? Nu, nu, nu este adevarat. Tot ce s-a spus sunt pure minciuni si nu trebuie sa le credeti, oamenilor le place sa inventeze...`.
Pana cu putin timp in urma, Anahi a refuzat sa vorbeasca cu presa pe aceasta tema. Recent, insa, ea a acceptat sa dea o declaratie esmas.com.
`Eu am spus mereu ca nu si nu stiu de ce toata lumea continua sa spuna ca da`.
Referitor la comandarea rochiei, Anahi a declarat: `nu, este o minciuna sfruntata. Am o logodna foarte frumoasa, dar asta nu inseamna ca o sa ma marit. Deocamdata nu ma vad in aceasta postura; cand ma voi casatori va fi o responsabilitate pe care mi-o voi asuma pentru toata viata si inca nu ma simt pregatita`.
Fosta membra RBD a marturisit ca nici macar vestea referitoare la inelul de logodna nu e adevarata: `Nu, nu, cum puteti crede asta? Nu, nu, nu este adevarat. Tot ce s-a spus sunt pure minciuni si nu trebuie sa le credeti, oamenilor le place sa inventeze...`.
Subiecte similare
» Video: Anahi vorbeste despre campania ei impotriva anorexiei si bulimiei
» Video: Salutul lui Anahi pentru fan clubul Anahi Rocks Rumania!
» [VIDEO] Reportaj despre RBD in E! News Live
» Anahi, data in judecata de doi fosti angajati!
» Anahi se marita in curand... zice sora ei
» Video: Salutul lui Anahi pentru fan clubul Anahi Rocks Rumania!
» [VIDEO] Reportaj despre RBD in E! News Live
» Anahi, data in judecata de doi fosti angajati!
» Anahi se marita in curand... zice sora ei
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum