Dulce Maria, topless in telenovela `Verano de Amor`
Pagina 1 din 1
Dulce Maria, topless in telenovela `Verano de Amor`
Fosta membra a RBD, Dulce Maria, apare topless in primul episod al `Verano de Amor`, anunta presa din Mexic, tara in care a inceput deja difuzarea telenovelei.
Serialul `Verano de Amor` este produs de Pedro Damian si reprezinta o reproducere a productiei argentiniene `El Verano del 98`, care s-a bucurat de succes in mai multe tari.
Dulce Maria interpreteaza rolul unei chelnerite pe nume Miranda, iar partenerul ei in film este Gonzalo Garcia.
Ei, si cum cred ca v-am tinut destul in suspans, va mai spun doar ca puteti vedea secventele cu Dulce Maria topless din cadrul `Verano de Amor`
Serialul `Verano de Amor` este produs de Pedro Damian si reprezinta o reproducere a productiei argentiniene `El Verano del 98`, care s-a bucurat de succes in mai multe tari.
Dulce Maria interpreteaza rolul unei chelnerite pe nume Miranda, iar partenerul ei in film este Gonzalo Garcia.
Ei, si cum cred ca v-am tinut destul in suspans, va mai spun doar ca puteti vedea secventele cu Dulce Maria topless din cadrul `Verano de Amor`
Subiecte similare
» Dulce Maria a inceput filmarile pentru telenovela Verano de Amor
» Dulce Maria va fi chelnerita dupa destramarea RBD
» Foto: Dulce Maria la premiera telenovelei "Verano de Amor" (03.02.2009)
» Video: Noi promo-uri pentru telenovela "Verano de Amor"
» Dulce María: Roberta Pardo
» Dulce Maria va fi chelnerita dupa destramarea RBD
» Foto: Dulce Maria la premiera telenovelei "Verano de Amor" (03.02.2009)
» Video: Noi promo-uri pentru telenovela "Verano de Amor"
» Dulce María: Roberta Pardo
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum