RBD s-au intors din turneu si incep sa filmeze "RBD: La Familia"
Pagina 1 din 1
RBD s-au intors din turneu si incep sa filmeze "RBD: La Familia"
RBD s-au intors in Mexic, dupa o luna si jumatate in care au fost in turneu in Brazilia. "Am fost in Venezuela, in Brazilia si in sfarsit suntem in Mexic, a fost cel mai obositor turneu al nostru" a spus Christopher. Grupul a profitat de prezentarea din Maracaná pentru a inregistra un CD si un DVD live, care vor fi lansate la sfarsitul acestui an.
"Sa facem un DVD in Maracaná a fost incredibil, in plus am primit si Discul de Aur pentru mai mult de 2 milioane si jumatate de copii vandute" a declarat Anahi. In aceasta saptamana Anahí, Mayte, Dulce María, Alfonso, Cristian si Cristopher vor incepe filmarile pentru RBD: La Familia.
"Sa facem un DVD in Maracaná a fost incredibil, in plus am primit si Discul de Aur pentru mai mult de 2 milioane si jumatate de copii vandute" a declarat Anahi. In aceasta saptamana Anahí, Mayte, Dulce María, Alfonso, Cristian si Cristopher vor incepe filmarile pentru RBD: La Familia.
Subiecte similare
» "RBD La Familia" va fi transmis si in Romania
» [FOTO] Imagini de la filmarile pentru "RBD: La Familia
» Foto, Video: Dulce a cantat cu Pee Wee melodia "No Pares", in cadrul show-ului "ESDLS""
» EXCLUSIV AcasaTv: Editie speciala "Iubire cu chip rebel"
» Video Online] RBD canta "Tras de Mi" la Grammy Latino
» [FOTO] Imagini de la filmarile pentru "RBD: La Familia
» Foto, Video: Dulce a cantat cu Pee Wee melodia "No Pares", in cadrul show-ului "ESDLS""
» EXCLUSIV AcasaTv: Editie speciala "Iubire cu chip rebel"
» Video Online] RBD canta "Tras de Mi" la Grammy Latino
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum