Generation Rbd
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Dulce Maria a facut o melodie impreuna cu Akon!

In jos

Dulce Maria a facut o melodie impreuna cu Akon! Empty Dulce Maria a facut o melodie impreuna cu Akon!

Mesaj  Admin Mar Apr 21, 2009 10:26 pm

Mai multe informatii despre melodia-Beautiful interpretata de Dulce Maria si Akon!
Admin
Admin
Admin

Data de înscriere : 21/04/2009

https://rbd-generation-world.forumgratuit.ro

Sus In jos

Dulce Maria a facut o melodie impreuna cu Akon! Empty Dulce María a colaborat „frumos” cu Akon pentru noua ei tema muzicala, „Beautiful

Mesaj  Admin Mier Apr 22, 2009 1:01 am

Artista a interpretat in spaniola fragmente din “Beautiful”, cantecul producatorului si cantaretului senegalezo-american Akon (n. 16 aprilie 1977), alaturandu-se, astfel, cantaretelor celebre care au mai inregistrat cu el - Gwen Stefani, Leona Lewis, Lady GaGa, Kat Deluna si Ciara.

“Sunt fericita, deoarece Akon este un cantaret important in Statele Unite si in restul lumii. Sa lucrez cu el a fost o oportunitate unica. Mi-a placut mult colaborarea lui cu Gwen Stefani (“The Sweet Escape”) si, recent, cu Lady GaGa (“Just Dance”). Ii stiu bine noul lui album, “Freedom”, si pe cel dinaintea acestuia, “Konvicted”, si imi plac mult”, a marturisit Dulce María.

Piesa “Beautiful” este interpretata in original, in engleza, de Akon pe ultimul lui album, “Freedom”, in colaborare cu Colby O'Donis si Kardinal Offishall.

“Partea interpretata de mine, in spaniola (traducerea de Carlos Lara), a fost inregistrata intr-un studiou muzical din Mexic si producatorul ei a fost chiar Akon”, a precizat arista.

Dulce Maria si Akon s-au intalnit, apoi, pe 31 martie pentru inregistrarea video, iar pe 1 aprilie au cantat live “Beautiful” la festivalul radiofonic Los 40 Principales.
Admin
Admin
Admin

Data de înscriere : 21/04/2009

https://rbd-generation-world.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum