Generation Rbd
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Maite Perroni a vizitat o scoala de nevazatori

In jos

Maite Perroni a vizitat o scoala de nevazatori Empty Maite Perroni a vizitat o scoala de nevazatori

Mesaj  Admin Mier Apr 22, 2009 3:21 am

Maite Perroni, frumoasa actrita din telenovela `Iubire cu chip rebel`, difuzata pe AcasaTv de luni pana vineri, de la orele 18.30, a vizitat o scoala de copii nevazatori pentru a se pregati pentru perioada in care personajul sau isi pierde vederea.

Actrita si-a petrecut cateva zile in compania copiilor nevazatori sau cu probleme de vedere si a ramas surprinsa de puterea si increderea acestora in ce le ofera viata.

Maite si-a dorit ca personajul sau sa fie cat mai credibil in perioada in care traieste in umbra, iar pentru aceasta a lucrat mult la constructia noii realitati a lui Marichuy.

Din dorinta de a fi cat mai aproape de perfectiune, Maite Perroni a ajuns chiar sa-si acopere ochii cu un val la repetitii.

"In primele momente incerci sa recunosti locul an care te aflii si lucrurile din jur, dar esti constient ca asta nu face parte din viata reala", povesteste Maite despre exercitiile sale.

"Dar dupa ce trece un timp, ti se schimba perspectiva si intervine un sentiment de neputinta. Nu mai stiam unde sunt, eram ca antr-un spatiu pierdut".

Maite este recunoscatoare ca a avut parte de o asemenea provocare in rolul sau si mai ales pentru ocazia de a cunoaste persoane deosebite, care lupta in fiecare zi pentru a putea merge mai departe.

"Aceasta experienta m-a facut sa valorez mult mai mult viata pe care o am", spune Maite. "De multe ori ne plangem de ceea ce ne lipseste si uitam sa-i multumim lui Dumnezeu pentru ceea ce avem. Cel mai frumos mi se pare ca in ciuda limitelor pe care viata le pune unor persoane, acestea au puterea de a si le depasi in fiecare zi".
Admin
Admin
Admin

Data de înscriere : 21/04/2009

https://rbd-generation-world.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum