Video: RBD - Para Olvidarte de Mi (videoclipul oficial)
Pagina 1 din 1
Video: RBD - Para Olvidarte de Mi (videoclipul oficial)
Cei sase rebeli au lansat pe 10 martie ultimul album, „Para olvidarte de mí”, fara video sau alt gen de promovare.
„Para olvidarte de mí” este ca o scrisoare de adio pentru milioanele de fani din toata lumea, neimpacati cu gandul destramarii trupei lor favorite. Formatia RBD a vandut pana in momentul destramarii aproximativ 15 milioane de albume in toata lumea.
Intr-un interviu recent din „Primero Noticias” Dulce María spunea: „Noul album, ultimul scos de RBD, cred ca este unul special pentru toti, este foarte bun; are de toate, pentru a dansa, pentru a rade, pentru a plange, pentru a-ti aminti, sper sa placa”.
„Para olvidarte de mí” este ca o scrisoare de adio pentru milioanele de fani din toata lumea, neimpacati cu gandul destramarii trupei lor favorite. Formatia RBD a vandut pana in momentul destramarii aproximativ 15 milioane de albume in toata lumea.
Intr-un interviu recent din „Primero Noticias” Dulce María spunea: „Noul album, ultimul scos de RBD, cred ca este unul special pentru toti, este foarte bun; are de toate, pentru a dansa, pentru a rade, pentru a plange, pentru a-ti aminti, sper sa placa”.
Subiecte similare
» [VIDEO] Reportaj despre RBD in E! News Live
» RBD isi ia ramas bun de la fani cu `Para olvidarte de mi
» Foto: Shoot RBD pentru Revista Rebelde Oficial (2008)
» Tracklist Oficial "Celestial"
» [VIDEO] RBD in concert, in Puerto Rico
» RBD isi ia ramas bun de la fani cu `Para olvidarte de mi
» Foto: Shoot RBD pentru Revista Rebelde Oficial (2008)
» Tracklist Oficial "Celestial"
» [VIDEO] RBD in concert, in Puerto Rico
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum